Władysław Bojarski, Wojciech Dajczak, Andrzej Sokala, Przewodnik do ćwiczeń z prawa rzymskiego, pod red. Władysława Bojarskiego, Toruń 1990 - Magdalena Krasoń (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Władysław Bojarski, Wojciech Dajczak, Andrzej Sokala, Przewodnik do ćwiczeń z prawa rzymskiego, pod red. Władysława Bojarskiego, Toruń 1990