Міжсекторальний підхід до удосконалення діагностування порушень зору у дітей як пріоритетний вектор превентивного втручання - N.V. Medvedovska; L.I. Denysiuk; N.Yu. Bondarenko; O.O. Miroshnikov (Сучасна педіатрія: Україна)
Актуальність дослідження обумовлена необхідністю збереження здоров’я дитячого населення в складних умовах ведення бойових дій на території України. Сучасний досвід розвинених країн світу свідчить про зростання рівня поширеності офтальмологічної патології, визнаної важливою проблемою сучасності.