Вплив поживних речовин корму на окремі ланки азотного метаболізму в організмі дійних корів у лісостеповій зоні Карпатського регіону - Н. М. ФЕДАК; Г. М. СЕДІЛО; С. П. ЧУМАЧЕНКО; І. В. ДУШАРА; Л. М. ДАРМОГРАЙ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Статтю присвячено дослідженню окремих ланок азотного метаболізму в організмі дійних корів за впливу поживних речовин кормів раціону, зокрема силосу, заготовленого з вико-вівсяної сумішки із застосуванням консерванту – пробіотичного препарату KT-L 18/1 (селекції лабораторії пробіотиків Інституту сільськогосподарської мікробіології і АПВ) у дозі 8,0 мл суспензії на 1 т зеленої маси.