بررسی علایم بالینی و عاقبت درمانی مسمومیت با اتانول در کودکان زیر 18 سال از سال 1395 تا 1402 در اصفهان در بیمارستان خورشید و بیمارستان تخصصی کودکان امام حسین (ع) - رسول کرمانی; مجید رحیمی دلیگانی; شیوا صمصام شریعت; نسترن ایزدی مود (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی