Małe formy, wielkie sprawy. Deontologia a potoczność w przekazach audiowizualnych dostępnych na YouTube - Marek Kaźmierczak (Images)
Small Forms, Big Problems. Deontology and Commonness in the Audiovisual Texts Presented on the YouTube