ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ УСТАНОВ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ З РІЗНИМИ ІНСТИТУЦІЯМИ ЩОДО ПИТАНЬ ЇХ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - S.K. Grechanyuk (Економіка та право)
Стаття являється комплексним науковим дослідженням організаційно-правових засад і особливостей діяльності вітчизняних підприємств кримінально-виконавчих установ.