Результати експериментальної перевірки екологічного виховання старшокласників в процесі профільного навчання - Oleh Fasolia (Педагогічний дискурс)
В статті розглянуто результати експериментальної перевірки екологічного виховання старшокласників в процесі профільного навчання. Визначено основні підходи до проведення експериментального дослідження, обґрунтовано кількість учасників експерименту, встановлено вихідний рівень їх екологічної вихованості. Аналіз результатів експерименту здійснювався за порівняльними таблицями екологічної вихованості старшокласників профільної школи сформованими в освітньому, виховному та розвивальному процесах. Зроблено висновок про доцільність використання інтерактивних технологій та спеціальної методики для формування означеної якості. Достовірність отриманих результатів доведена.