Ressenya de la V Jornada de Criminologia «Les violències en l’àmbit familiar. Intervenció del sistema penal» - Estudis de Dret i Ciència Política (IDP)
El dia 5 de febrer de 2015 va tenir lloc a Barcelona la V Jornada de Criminologia organitzada per la UOC i pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de la Generalitat de Catalunya. El tema tractat en aquesta cinquena edició de la jornada, que es celebra anualment des de 2011, va ser «Les violències en l’àmbit familiar. Intervenció del sistema penal».