Алгоритм класифікації біомедичних сигналів, інваріантний відносно обертання - Григорій Васильович Кіт (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
Запропоновано алгоритм класифікації біомедичних сигналів, інваріантних відносно обертання. В основу алгоритму покладено побудову ортогональних базисних функцій із використанням дискретного  перетворення Карунена—Лоева. Наведено результати моделювання.