Оцінка варіантів визначення раціональних організаційно-штатних структур органів (підрозділів) космічної підтримки - С. П. Лещенко; Я. М. Кожушко; Д. А. Іщенко; С. Д. Іщенко; О. М. Порохончук; І. Ю. Грідасов (Системи озброєння і військова техніка)
У статті показано необхідність визначення раціональних організаційно-штатних структур органів (підрозділів) космічної підтримки, що є носіями спроможності інформаційного забезпечення органів управління та військ (сил) даними про наземні (морські) і космічні об’єкти і дії противника. При цьому оцінювання альтернативних варіантів має здійснюватися за результатами досліджень виконання завдань за фазами (етапами) розвідувального циклу (процесу). Враховано, що відмінність фаз (етапів) циклу (процесу) (націлювання (направлення); добування (збір); обробка (обробка); доведення (поширення)), а також слабке структурування завдань обумовлює доцільність застосування елементів методів експертного та багатокритеріального оцінювання.