Normativna kontrola djela i izraza - Mihela Pauman Budanović; Maja Žumer (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada analizirati kako slovenski katalogizatori percipiraju normativnu kontrolu djela i izraza te dobiti uvid u novi način razmišljanja pri procesu katalogizacije u suvremenoj paradigmi bibliografskog univerzuma temeljenoj na IFLA-inom knjižničnom referentnom modelu.