عوامل موثر بر کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی: یک مطالعه مروری - Narguess Abdipour; Nastaran Keshavars Mohammadi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: کیسههای پلاستیکی با وجود کاربردهای فراوان، تهدیدی جدی برای محیط زیست و حیات انسانها و موجودات به شمار میروند. مقابله با این تهدیدها، در گرو درک درست عوامل موثر بر کاهش مصرف کیسههای پلاستیکی است. لذا این مطالعه به منظور شناخت این عوامل به مروری بر مطالعات صورت گرفته در زمینه کاهش مصرف کیسههای پلاستیکی در ایران و جهان پرداخته است.