Polski Instytut Naukowy na nowo odkrywany. Recenzja książki Beaty Dorosz: Nowojorski pasjans. Polski Instytut Naukowy w Ameryce – Jan Lechoń – Kazimierz Wierzyński. Studia o wybranych zagadnieniach działalności 1939–1969 - Barbara Czarnecka (Postscriptum Polonistyczne)
brak