Вплив саморегулівних організацій та інших об’єднань бізнесу на розвиток відповідального господарювання - A.O. Soshnykov (Аналітично-порівняльне правознавство)
Останнім часом український бізнес демонструє готовність до подальшого об’єднання (як галузевого, так і міжгалузевого), здійснюючі відповідні практичні кроки в цьому напрямку. Це обумовлено насамперед різними зовнішніми викликами та загрозами, що постають перед вітчизняним бізнесом, а також переосмисленням бізнесом своєї ролі у суспільстві. Стає більш розповсюдженою діяльність саморегулівних організацій та інших об’єднань за професійним (галузевим) спрямуванням.