Stanisław Kutrzeba, Polska Odrodzona 1914 - 1939, przejrzał, uzupełnił i do druku przygotował Stanisław Grodziski - Juliusz Bardach (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Stanisław Kutrzeba, Polska Odrodzona 1914 - 1939, przejrzał, uzupełnił i do druku przygotował Stanisław Grodziski, Znak, Kraków 1988, ss. 306.