Принципи функціонування Вищої ради правосуддя - O. B. Demydiuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті на підставі системного аналізу міжнародних стандартів, норм чинного законодавства України та сучасних доктринальних джерел досліджено окремі принципи функціонування Вищої ради правосуддя.