Нормативно-правове забезпечення міжнародного співробітництва Cлужби безпеки України під час протидії кримінальним правопорушенням на об’єктах критичної інфраструктури - O. M. Herasymenko; O. V. Siryi (Аналітично-порівняльне правознавство)
У статті проаналізовано нормативно-правові засади та практику взаємодії Служби безпеки України з іноземними державами та міжнародними організаціями під час організації протидії кримінальним правопорушенням, що вчиняються на об’єктах критичної інфраструктури. Актуальність теми зумовлена посиленням транснаціонального характеру загроз, зокрема кібератак, терористичних актів та інших форм кримінальних посягань на критичну інфраструктуру України.