Üniversite Öğrencilerinin Ders Esnasındaki Davranışlarının İş Örneklemesi Yöntemiyle Değerlendirilmesi - Mücella Güner; Mehmet Küçük; Eda Acar (Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi)
Globalleşme ile artan eğitim gereksinimi, teknolojide meydana gelen hızlı gelişmeler diğer tüm kurumları etkilediği gibi eğitim kurumlarını da etkilemiştir. Zira eğitim sistemini toplumun diğer alanlarında meydana gelen gelişmelerden, değişmelerden bağımsız düşünmek mümkün değildir.