РЕГРЕСІЙНО-КОРЕЛЯЦІЙНИЙ АНАЛІЗ ІПОТЕЧНОГО КРЕДИТУВАННЯ ЖИТЛОВОЇ НЕРУХОМОСТІ БАНКІВСЬКИМИ УСТАНОВАМИ - М. Б. Андрущак; В. І. Єлейко (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Розглянуто особливості іпотечного кредитування житлової нерухомості та вплив іпотечних кредитів на забезпечення українських громадян житлом. Спрогнозовано обсяги іпотечних на найближчу перспективу на основі регресійно-кореляційного аналізу.