تخریب شیمیایی نفت سفید موجود در آب با کمک نانو کاتالیزور زیرکونیوم اکسید - اسدالله فرهادی (Pizhūhish-i Naft)
باتوجه به مسمومیت بالای ترکیب نفت سفید در انسان و موجودات زنده، بنابراین در این پروژه تخریب نفت سفید موجود در آب در حضور نانوکاتالیزور زیرکونیوم اکسید در شرایط مختلف بررسی شد. نفت سفیدی که در این تحقیق استفاده شد دارای ترکیبات آلیفاتیکی است که تعداد کربن‌های آنها بین 6-22 می‌باشد. شناسایی هیدروکربن‌های موجود در این نمونه به‌روش کروماتوگرافی گازی و با مقایسه با نتایج تست ASTMD2163 شناسایی شد. بررسی تخریب نفت سفید در حضور نانو کاتالیزور زیرکونیم اکسید توسط دستگاه‌های کروماتوگرافی گازی، ویسکومتر، دانسیته‌متر.و pH متر اندازه‌گیری شد. در این پروژه داده‌های مربوط به ویسکوزیته کینماتیک و ویسکوزیته دینامیک اندازه‌گیری شد. تغییرات pH اندازه‌گیری شده در آب نشان می‌دهد که تخریب نفت سفید باعث ایجاد گاز دی‌اکسید کربن می‌شود زیرا pH<7 می‌باشد. در این مطالعه میزان تغییرات ایجاد شده در برش‌های هیدروکربنی توسط روش کروماتوگرافی گازی بررسی شد. براساس نتایج به‌دست آمده سازوکاری برای تخریب نفت سفید که از مسیر تولید رادیکال هیدروکسی انجام می‌شود گزارش شد.