بررسی آلودگی انگلی سبزی های خوراکی شهراصفهان در سال 1400 - Maryam-Sadat Hoseinifard; Gholam Reza Pourshahbazi; Hossein Farrokhzadeh; Fatemeh Mozafari; Heshmatollah Moradpour (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: یکی از مهم ترین راه های انتقال انگل ها به انسان، مصرف سبزیجات خام است. انگل ها ممکن است از طریق سبزیجات غیربهداشتی به مصرف کنندگان منتقل شوند. این مطالعه با هدف تعیین میزان و نوع انگل های موجود در سبزی های توزیع شده در مراکز عرضه شهر اصفهان در سال 1400 انجام شد.