ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ЗАКОНОДАВСТВА ЩОДО ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УКРАЇНІ - E.I. Nadienko (Економіка та право)
У статті визначено проблеми й тенденції розвитку законодавства щодо державного регулювання у сфері пенсійного забезпечення в Україні, обґрунтовано необхідність вдосконалення, сформульовано конкретні пропозиції.