Konferencja naukowa Francuska ustawa o rozdziale kościołów i państwa z 9 grudnia 1905 r. z perspektywy 100 lat, Warszawa, 16 stycznia 2006 r. - Aneta Maria Anasiewicz (Zeszyty Prawnicze)
Konferencja naukowa Francuska ustawa o rozdziale kościołów i państwa z 9 grudnia 1905 r. z perspektywy 100 lat, Warszawa, 16 stycznia 2006 r.