Огляд місця події під час розслідування службових кримінальних правопорушень, учинених працівниками правоохоронних органів - T. V. Chepurna (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена дослідженню особливостей проведення огляду місця події як ключової слідчої (розшукової) дії під час розслідування службових кримінальних правопорушень, учинених працівниками правоохоронних органів. Аналізуються процесуальні, організаційні й тактичні аспекти огляду з урахуванням специфіки кримінальних правопорушень, таких як зловживання владою або службовим становищем, перевищення влади або службових повноважень, службове підроблення чи одержання неправомірної вигоди службовою особою.