Структура та наслідки бойового стресу комбатантів в різні періоди 2024 року - V. V. Kalnysh; A. V. Shvets; А. М. Nagorna; I. S. Trinka (Український журнал військової медицини)
Мета. На основі аналізу втрат противника в 2024 році виявити структуру та наслідки бойового стресу, як джерел формування різних аспектів стресових реакцій та ефективності діяльності комбатантів.