Підготовка майбутніх інженерів-педагогів до використання інформаційно-комунікаційних технологій - Роман Горбатюк (Педагогічний дискурс)
У статті обґрунтовано підготовку майбутніх інженерів-педагогів до  використання інформаційно-комунікаційних технологій. Розроблено модель для корекції робочих програм загальноосвітніх і професійно-орієнтованих дисциплін, різних форм навчальної діяльності з урахуванням професійної спрямованості фахівців. Визначено дидактичні умови підготовки студентів до використання ІКТ у професійній діяльності.