ОСОБЛИВОСТІ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ ВУГЛЕВИДОБУВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - O.V. Belozertsev (Економіка та право)
Досліджено особливості реструктуризації вуглевидобувних підприємств Мінвуглепрому України на різних етапах їх розвитку з метою забезпечення стабільної і збалансованої роботи.