Operatori integrali singulari. Cazul conturului de tip Lyapunov pe porţiuni - Vasile Neagu (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
În lucrarea de faţă se încearcă o expunere a rezultatelor obţinute de către autor în ultimii ani (în mai multe cazuri, cu unele completări) în teoria ecuaţiilor integrale singulare şi a problemelor la frontieră de tip Riemann în cazul conturului Lyapunov pe porţiunii. Lucrarea are un caracter de sinteză a problemelor şi rezultatelor ce ţin de influenţa punctelor unghiulare ale conturului de integrare asupra diferitor proprietăţi ale operatorilor singulari. Totodată, o atenţie deosebită este acordată cercetărilor altor autori legate de interesele ştiinţifice ale autorului acestei lucrări.