Використання спеціальних знань при розслідуванні злочинів проти довкілля - A.M. Lazebnyi; A.V. Dubets (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена актуальній проблемі використання спеціальних знань у розслідуванні кримінальних правопорушень проти довкілля. У статті досліджено необхідність та особливості застосування таких знань у процесі розкриття та розслідування злочинів, що завдають шкоди довкіллю.