Péče o nejmenší a jak je to doopravdy…? (Hašková, H., Saxonberg S. (eds.) a Mudrák J. Péče o nejmenší: boření mýtů) - Kateřina Machovcová (Gender a Výzkum)
Book review of Hašková, Hana, Saxonberg, Steven (eds.) a Mudrák, Jiří. 2013. Péče o nejmenší: boření mýtů. Praha: Sociologické nakladatelství.