ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОГО ІНСТРУМЕНТАРІЮ ПРИ ФОРМУВАННІ ЦІННОСТІ БРЕНДУ ПІДПРИЄМСТВА - Вікторія Кузяк (Економіка та суспільство)
В статті аналізуються та досліджуються проблеми, перспективи застосування маркетингового інструментарію при формуванні цінності бренду підприємства. Проаналізовано необхідності створення, подальшого розвивання, підтримання брендів за різних історичних періодів розвитку економіки. Виокремлено проблеми формування цінностей бренду підприємства, їх подальшому практичному вирішення. Ефективне та послідовне виконання функцій бренду сприяє підприємствам досягати вагомих перспектив та результатів. Сприйняття цінностей бренду підприємства доцільно перевіряти на цільових фокус-групах та коригувати і регулювати від результатів даного процесу. В роботі запропоновано структурну схему функціонального забезпечення маркетингового інструментарію при формуванні цінності бренду підприємства. Деталізовано ключові функції бренду.