Tematski portali kao dio izgradnje knjižničnih zbirki - Vesna Golubović (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Opisati kroz predloženi model kako knjižničari mogu organizirati i oblikovati sveobuhvatne sadržajne knjižnične zbirke kroz tematske portale integrirajući različite informacijske izvore sukladno kratkoročnim, ali važnim informacijskim, kulturnim i komunikacijskim potrebama korisnika i društva.