Селекція високопродуктивних гібридів буряків цукрових з поліпшеною формою коренеплоду - О. О. Парфенюк; С. Г. Труш (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Виділення донорів цінних селекційно-генетичних ознак та створення нового вихідного матеріалу для селекції батьківських компонентів гібридів буряків цукрових за формою коренеплоду. Оцінка продуктивного потенціалу експериментальних гібридів буряків цукрових з поліпшеними параметрами форми коренеплоду.