ОСНОВНІ ПІДСУМКИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ ЗА 2024 РІК - S. Zalkin; K. Khudarkovskyi; S. Sidchenko; V. Bielimov; O. Revin; S. Kryvchach (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті представлені результати аналізу інформаційної кампанії Російської Федерації (РФ) проти України за 2024 рік. Відмічається, що у 2024 році пропаганда РФ стала більш агресивною та фактично стала пропагандою війни.