ПРОБЛЕМИ БАНКІВСЬКОГО КРЕДИТУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ В УКРАЇНІ - A. A. Воронкова; Л. В. Куцина (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Розглядаються проблеми забезпечення аграрних підприємств фінансовими ресурсами та пропонуються напрями вдосконалення системи банківського кредитування сільськогосподарських товаровиробників.