Принципи формотворення в органічному дизайні в контексті розвитку сучасної архітектури - Olena Papeta; Natalia Zghalat-Lozynska (теорія та практика дизайну)
Примітка: Автори приносять свої вибачення за помилку з цитуванням в статті «ПРИНЦИПИ ФОРМОТВОРЕННЯ В ОРГАНІЧНОМУ ДИЗАЙНІ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ АРХІТЕКТУРИ», а саме: відсутність посилання на статтю Олени Павлівни Олійник. Відповідні корективи внесено в текст на сторінці 159 та у список використаних джерел.