ЕЛЕКТРОННЕ НАВЧАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Володимир Олександрович Уманець; Богдан Валерійович Павлюк; Богдан Миколайович Розпутня (Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету)
Стаття аналізує роль електронного навчання (e-Learnіng) у забезпеченні якості вищої освіти в Україні в умовах воєнного стану. Дослідження зосереджується на адаптації цифрових технологій, апробованих під час пандемії COVІD-19, до викликів збройного конфлікту, зокрема через впровадження гібридних моделей, локальних офлайн-рішень та вдосконалення комунікативних інструментів. Метою роботи є оцінка переваг, обмежень та практичних механізмів оптимізації e-Learnіng для забезпечення безперервності освітнього процесу в кризових умовах.