ОСОБЛИВОСТІ СТРУКТУРНИХ ЗМІН ЗАЙНЯТОСТІ В УКРАЇНІ - B.T. Kliyanenko; S.F. Bolshenko (Економіка та право)
Проаналізовано зміни у структурі зайнятості населення України й визначені фактори, що спричиняють виникнення диспропорцій на ринку праці. Дано, оцінку діючому організаційно-економічному механізму регулювання зайнятості й визначено основні напрями його вдосконалювання. Досліджено особливості мотивації зайнятості й розроблені рекомендації з формування мотиваційного механізму у сфері прані.