Особливості накопичення поліненасичених жирних кислот родини w-3 у тканинах відгодівельного молодняку великої рогатої худоби за використання у раціонах лляної олії - О. Б. ДЯЧЕНКО; Й. Ф. РІВІС (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Проведено порівняльну оцінку вмісту есенціальних поліненасичених жирних кислот родини w-3 у кормах раціону з їх вмістом у печінці і скелетних м’язах та середньодобовими приростами молодняку великої рогатої худоби.