El perfectum praesens en català - Mitja Skubic (Verba Hispanica)
Examinar els valors dels paradigmes verbals en les llengües romàniques és sempre atraient, sobretot pel que fa refere`ncia als de l’esfera del passat. En aquest breu article volem aportar una nota breu sobre els valors dels paradigmes de prete`rit del verb en català a partir d’alguns textos en aquesta llengua tenint en compte, alhora, els diferents estudis que analitzen aquest problema, així també com les gramàtiques del català contemporani i d’`epoques anteriors1.