Автоматизація досліджень генераторів імпульсного струму на основі топологічно-ізоморфної моделі - N. І. Siddelev (Elektrotehnìka ta Elektroenergetika)
Мета роботи. Оцінити реальну корисність топологічно-ізоморфної моделі потужних електромагнітних кіл на прикладі дослідження генераторів імпульсного струму.