Особливості використання петриківського розпису при дизайн-проектуванні інтер'єрів «ОХМАДИТ» - I. Kuznetsova; E. Spitsyna (теорія та практика дизайну)
Розкриті основні особливості використання петриківського розпису при дизайн-проектуванні інтер’єрів «ОХМАДИТ». На базі вже існуючих лікарень, які слугують взірцем, визначили головні критерії при проектуванні лікарень для тяжко хворих дітей. Інтер’єр лікарні  серйозно впливає на ефективність клініки у лікуванні великої кількості складних дитячих хвороб. Охарактеризували роботи, подані на конкурс “ІНТЕР’ЄРИ НОВОГО ОХМАТДИТУ” в лютому 2014р.