Композиційні домінанти у формуванні смислових груп проектно-образних рішень освітлення предметно-просторового середовища засобами led-технологій - L. Koval (теорія та практика дизайну)
У статті визначено та проаналізовано смислові групи проектно-образних рішень освітлення предметно-просторового середовища засобами LED-технологій, досліджено їх взаємозв’язок з композиційними домінантами в світлооб’ємному проектуванні, кожну смислову групу проілюстровано відповідними прикладами практичної реалізації. На основі аналізу останніх досліджень і публікацій визначено фактори, які впливають на створення проектного образу та композиційні задачі, що вирішуються в процесі проектування освітлення предметно-просторового середовища.