Електронний договір - V.A. Kroitor (Аналітично-порівняльне правознавство)
У статті проаналізовано питання щодо актуальності застосування для правового регулювання суспільних відносин електронних договорів. Зазначена тематика присвячена електронному документообігу. перевагам та недолікам їх застосування.