Формування об`ємно-планувальної структури закладу освіти з проектним методом навчання - A. Novik (теорія та практика дизайну)
Охарактеризовані особливості взаємодії  інтер`єрного середовища і навчально-виховного процесу у школі з проектним методом навчання, виокремлені особливості об`ємно-планувальної структури, функціональної організації, які рекомендується застосовувати в дизайні інтер`єру школи.