آسیب‌شناسی جوانگرایی در انتصاب مسئولین یکی از نهادهای انقلاب اسلامی - محمدحسین برفی; علی فرهی; مهدی علی کاظمی (فصلنامه پژوهش‌های مدیریت منابع انسانی)
در دهه گذشته و عصر حاضر، جوانگرایی در انتصاب مسئولین یکی از مباحث چالش‌برانگیز بوده است. باتوجه‌به اینکه جوانگرایی می‌تواند تأثیرات متفاوتی بر روند انتصاب مسئولین داشته باشد. هدف اصلی این تحقیق، آسیب‌شناسی جوانگرایی در انتصاب مسئولین یکی از نهادهای انقلاب اسلامی است.روش انجام این تحقیق از نظر هدف، از دسته پژوهش‌های کاربردی است و از نظر شیوه گردآوری داده‌ها، توصیفی – تحلیلی، بر مبنای الگوی تفسیری بوده که به‌منظور تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از روش تحلیل مضمون و با بهره‌گیری از نرم‌افزار MAXQDA 2022 استفاده شده است.جامعه آماری این تحقیق برای شناسایی مؤلفه‌ها و شاخص‌های اصلی تحقیق در دو بخش تقسیم شده است: بخش اول خبرگان ستادی که خود سه‌لایه مسئولین عالی، میانی و صف را شامل شده و بخش دوم را خبرگان دانشگاهی تشکیل می‌دهد. روش نمونه‌گیری از اساس شیوه گلوله‌برفی انجام شد که با ابزار مصاحبه نیمه‌ساختاریافته، اشباع نظری حاصل شد.یافته‌های تحقیق حاکی از آن است که جوانگرایی در دهه گذشته علی‌رغم چالش‌ها، وضعیت بهتری داشته است. بر همین اساس، بیشترین میزان آسیب‌ها به ترتیب در ابعاد ساختاری، رفتاری و کمترین میزان آسیب‌ها به ترتیب در ابعاد معنایی و زمینه‌ای شناسایی شدند.