The Doctoral Express reaches Its Final Stop - Aistis Kitovas (Lietuvos Istorijos Studijos)
Apie Adomo Žirlio disertaciją „Pirmosios Lietuvos Respublikos sausumos susisiekimo sistema: vizija, lūkesčiai ir galimybės“ ir jos gynimą / On Adomas Žirlys’ Thesis „Land Transport System of the First Republic of Lithuania: Vision, Expectations and Opportunities“