Юридичне забезпечення інформаційних прав людини в умовах війни в Україні - O. V. Pidhorodetska; L. V. Yarmol (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджено загальнотеоретичні аспекти інформаційних прав людини. Подано аналіз стану, проблем реалізації інформаційних прав в умовах війни в Україні. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення механізму юридичного забезпечення інформаційних прав в Україні.