Підприємництво у контексті податкових правовідносин і судової практики - N. L. Huberska; O. A. Muzyka-Stefanchuk; V. G. Savenkova (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена огляду питань, пов’язаних із підприємництвом. Аналізуються положення ПК України, ГК України, Закону України «Про особливості регулювання підприємницької діяльності окремих видів юридичних осіб та їх об’єднань у перехідний період». Особлива увага приділяється аналізу судової практики.