Art is for the mind, not for the retina of the eye - Natália Prostredná (ESPES)
Book review of  Dytrtová, K. (2024) Galerijní animace, tělo a prostor. Ústí nad Labem: Fakulta umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně. ISBN 978-80-7561-468-1. ISBN 978-80-7561-444-5.